Bizimkiler

3 Mart 2012

2. Sİ DE GELDİ:) HİLTON BODRUM TÜRKBÜKÜ RESORT & SPA





 Evet yukarıda da belirttiğim üzere 2. olarak iş görüşmesine gelen otel Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa
oldu. Açık konuşmak gerekirse Hilton' u fazla mı gözümde büyüttüm bilmiyorum da ister tanıtım olsun ister mülakat olsun beni hiç tatmin edemediler. Otel hakkındaki ilginç bilgileri burada paylaşacaktım fakat 5 dakika lık bir sunum yapıldığı için elimde pek de bir kaynak yok açıkçası... Bakalım elimizde neler var.



Öncelikle Conrad Hotels onlara ait. Buna bayağı şaşmıştık.Bunun yanı sıra Doubletree ve Hampton Hotels de Hilton bünyesinde bulunan markalar arasındaymış.


Otellerin hemen hemen hepsinde bir uygulama vardır. Gidersiniz kalırsınız bir kart verirler ona puan yüklerler kaldığınız gece sayısına bakarak veya katıldığınız eventler doğrultusunda. Hilton otellerinin de kartlarının adı : HHONOR. Bu kart ile müşteri sadakatini artırmayı hedefliyorlar. Müşteriler edindikleri bu puanları Hilton 2011 yılında internet üzerinden Hilton ürünleri satın alma veya Hilton deneyimleri satın alma şeklinde çalışan Global AVM' yi hayata geçirerek gönlümüze göre harcama imkanı vermiş.



2011' de Skalite ödüllerinde Hiton Worldwide " En iyi zincir otel " ödülünü almış. Ayrıca da otel odalarında televizyonu kullanan ilk otel Hilton ' muş.

Görsellere geçmek zorundayım çünkü internetten kopyalanmış bilgileri vermek istemiyorum. Not aldığım ilginç gelen bilgiler bunlardı.









1 yorum:

  1. Senin için hayırlısı hangisi ise o olur inşallah tatlım:)

    YanıtlaSil

Evet dinliyorum:)