Bizimkiler

10 Mart 2012

HAYATIMIN KADINI İDOLÜM BUGÜN DOĞMUUUŞ :)


Annem... Hayatıma anlam katan, hayatına ve girdiği tüm hayatlara kendinden bir şeyler katmayı çok iyi bilen bir kadın.. Arkadaşım, sırdaşım, yol göstericim, öğretmenim, eleştirmenim, çoğu şeyim bu sarışın hatun:)

İyimser düşünmeyi, pozitif ve yapıcı kararlar verebilmeyi öğrendiğim kişi. Kitap okumayı sevdiren, enteresan - hayatta dinlemem dediğim müzikleri hayattayken dinletip sevdiren, kendine azminden ötürü imrendiren yaratıcı, üretken blogger. Ha annem benden önce blog dünyasına katıldı ha yanlış olmasın yani. İlk başlarda çok canımdan bezdirdi diye düşünüyordum o çok bilmiş edamla, çok bildiğimi sanıp. Ama şimdilerde bakıyorum da yazdan beri blogu alıp başını yürümüş. Çok güzel dostlar edinmiş. Kıskanılacak bir durum ki tatlı tatlı kıskanıp alttan alttan da koltuklarım kabarmıyor değil hani. Ya işte bu da annemin bloğu.. hııı evet uğraşıyo ama abi her gün yeni bir enteresan motif süslüyor penceresini...

Şimdiye kadar telefonda hiç bir  arkadaşımla telefonda  konusurken bu kadar gülmemişimdir, çılgınsın kız canan=)

Balık burcu olmasının getirdiği dez avantajlar yok mu* Var tabii ahh ahh. O duygusallık bazen insanı öldürecek diyorum ama kısa sürüyor be kırılır mı hiç annenin kalbi. Tarzıyla, konuşmasıyla, girişkenliğiyle, teşvik ediciliği ve yaptığım işlerde arkamda dimdik duruşuyla her seferinde yeniden tavlıyor beni.

Hmm bak aklıma ne geldi. Ben Çanakkale' de iken kakaolu kek yapmıştın böyle muffin gibiydi şekli üstüne de krema yapmıştın daha da üstüne damla çikolata. Obez olmak istedim o gün var yaa çılgınlar gibi yemiştim. Onun tadı geldi ağzıma birden mmmm. Kız ben gelemiyorum sen gel yanıma yahuu özlemedin mi sen beni.

Doğum günlerini ben üniversite için İzmir' e geldim geleli ayrı kutluyoruz ne yazık ki.. 3 sene olmuş heheeey zaman nasıl geçiyor. Ama neyse ki haftaya yanımdasın tatlım benim. Gnlümüzce gezip tozacağız ikimiz başbaşa yine iğdeli kafe' de tük kahvemizi de içeriz kii. Çatlasınlar patlasınlar oohh... Sergiye de gideceğiiz.. Belki bir gün de izmir kordon da içeriz çayımızı keyif bizim değil mi yaahu?

Sonuç itibariyle çok uzattım şimdi farkına vardım. İyi ki doğdun canım benim. Daima gül ve (biraz da bencillik edeyim) sakın beni bırakma. Her gün sesini duymadan yapılamıyor burda .. Seni seviyorum hayatımın sarışını :)

1 yorum:

  1. Canım benim.Gözlerim doldu.Hem özlemden .Hemde Bana hissettirdiklerinden.Seni çok ama çok seviyorum.Benim çılgın kızım.

    YanıtlaSil

Evet dinliyorum:)