Bizimkiler

12 Nisan 2012

DEDİĞİME GÖRE BEN BUYMUŞUM:)

 Ay yine biricit'cim mimlemiş:) Bayağı da değişik bir mimmiş ki fotoğrafları 2 gündür değiştirip durdum. En sonunda bunlar çok içime sindi. Sonuç ortada. Haydi benimle biraz eğlenelim o zaman:)

1) Yemek olsam ne yemeği olurdum?


Kereviz. Lakin; yemeye çoğu kişi korkar, istemeyerek anne hatrına yenme olasılıkları da yüksektir. Bir yedin mi de vazgeçilmesi zordur, bazen ararsın be=)










2) Müzik aleti olsam hangisi olurdum?

Sinirini alır ötesi var mı? En güzeli de müzikte baskın karakter bateridir bence. Elim ayağım sadece onun çıkardığı sese tepki verir.




 3) Araba olsam hangisi olurdum?

Arkadan bakıldığında çok kuğul tavırlar sergileyebilirim. Fakat; özellikle şu sıralar evde kitabını okuyan, filmini izleyen, kahvesini yudumlayan, erken yatmaya çabalayan memur emeklisi bir hatun tadındayım( ve bundan da memnunum yanlış olmasın)
:)

 4) Aylardan hangisi olurdum?
Haziranla temmuz arasında bocalıyorum ammaaa temmuz diyeceğim. Ben doğdum o ay evet evet temmuz olurdum. Sıcacık, yepyeni heyecanlar uyandıran, yaz aşklarının ortası temmuz..:)

 5) Ayakkabı olsam hangisi olurdum?
 
 Kesin bir converse olurdum da böyle kimsede görmediğim bir tanesi olurdum. Ayy kendimi de çok severdim ha böyle bişey olsam:)






6) Kıyafet olsam hangisi olurdum?




Yeşile bayılırım. Böyle eski tarz bir kıyafet olurdum. Topuklu ayakkabı giymeme bile gerek kalmadan allahım nasıl güzel olurdum. 








7) Renk olsam hangisi olurdum?
Parlament mavi diyorum. O renkte bir tozluk ördüremedim ya anneme. Aşk olsun ona da:).
8) Hayvan olsam hangisi olurdum?


Pitbull. Yırtıcı, akıl uçurucu, her an tetikte olunması gereken bir pitbull. Bazen bebeklerle bile oynayan o derece uysal, hanım hanımcık; bazen de sahibini çatır çutur yiyen öylesine haşin bir pitbull:).










9) Şu an okuduğum kitabın 137. sayfasında neler var?
Elif Şafak -Aşk. ( evet haaalaa!!!) Diyor ki: Ama işte cüzzamlı olmanın bir iyi yanı daha varsa, en kalabalık mekanlarda dahi kolaylıkla yer bulabilmek.  Ne de olsa kimse yanıma oturmak istemez, beni görenler şöyle bir geri adım atar, açılarak uzaklaşır.

18 yorum:

  1. :)) cok guzel ve ılgınc cvplar yazmısın canım:D
    kerevız salatasını cok severım cevızlı ve sarmısaklı yapılır belkı bılırsın cok guzeldır:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım:) valla annem olsa hafızamda daha abuk anlanırdı kereviz salatası da yemeye yemeye unuttum bile diyebilirim artık:)

      Sil
  2. Bu tozluk meselesi kabak tadı verdi canım öreyim de kurtulayım bari :(Cevapların baya eğlenceliymiş.Öptümmmm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehe ör de kurtul annem cidden artık yahu=)

      Sil
  3. araba dışındakiler yakışmış teyzoşuma:))) Artık şu kitabıda bitir bi tanem!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu sefer de tadından bitiremiyorum teyzecim :( nasıl sürüklemek bitmesin diye dua ediyorum dualarım da tutuyor:D

      Sil
  4. Cılgın cevaplar :) Özellikle pitbull ve bateri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. =) teşekkürler ettim. cevapların beğenildiğine sevindim üzerinde uğraştığım bie mimdi lakin=)

      Sil
  5. ah yavrucuğum acele et annenin örgü mevsimi gecmek üzere ha boşdurmaz biliyosunda ama hangi hobi var sırada bilmiyorum gecen istanbuldan bana bir sürü mazeme taşıttırdı hani bi görsen hamal tutsak olacaktı ama insan hayırda diyemiyo bi bakıyonki sanki içindeki çoçuğu konuşturuyo sanki incik boncukları görünce gülüçükleri öyle içten oluyoki mutluluğu yüzünden okunuyo tabiiki ohayatıyanmın kadını mutlu olunca ben bir sağa bir sola bakıyorum hadi nail diyorum aile işlerine el alemi karıştırma yürü yoluna otura kalka derken hemen öteyanda taksici benim halimden anlamışki yanımıza zıpkın gibi yaklaşıyo helal be dedim kapıyı acıp hemen atladım taksiye taksici bakıyo adam haklı nereye giyoz dicek ama önce benim bi soluklanmam lazım adam anladı tamam abiacele yok dedi bende hemen yapıştırdım taksime gidelmim dedim koyulduk yola ama birdaha olsa iki kat yük olsa severek taşırım çünkü seviyorum ben o kadını toparlıyacak olursak acele et mevsimsel olarak annenin hobi günlüğüde değişebilir bu arada senide çok özledim seninle gurur duyuyorum kızım hoşcakal

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay babacım güldürdün beni=) yine geliyor istanbul günleri yakında... İncik- boncukların hamallığı sana düşecek gibi görünüyor=) ee evin tek erkeği olmak zor hadi ben artık üniversitedeyim bir de yağmur çanakkaleyi kazanırsa üniversitede işte o zaman saçların daha da bir seyrelir benden söylemesi.
      öpüyorum çok çok:)

      Sil
  6. 3.ye yarıldım ya arkadan çok kuğul görünen araba:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehe=) valla durum oydu o zamanlar
      *dipnot: cool'u kuğul diye yazmaya da bayılırım.

      Sil
  7. Ben de pizza (karmakarışık, her telden çalar, herkese de uyar), piyano (gizemli, zamansız, hem dingin hem coşkulu), martı :), temmuz (ben de Yengeçim, ben de!), yeşil (dolabımın %99.9 u bu renkten oluşuyor), Nike'tan bir model olurdum sanırım. Araba olmazdım ama ben, çevreciyim ;)

    YanıtlaSil
  8. cevaplar :))
    elif safak sanirim ,unumamis isem , siyah sutten bir alintiydi bu yazi ?!

    YanıtlaSil

Evet dinliyorum:)