Bizimkiler

29 Mayıs 2012

CUMA'YA GİTTİM, GELİCEM. :)

   
 Saygıyla selamlarım efenim... Eveet zaman geldi be yarın gidiyorum Bodrum'a. Oradan da girebilecek miyim giremeyecek miyim bu konu hakkında henüz bir fikrim yok fakat bilgisayarım yanımda olacak tabii ki.          Kafamda çok enteresan 3 konu var taslaklarıma kaydettim de yazamadım yahu... Onlar içimde ukte kalmasın tek dileğim bu tanrım! Ne ise.. 
    Geçenlerde aradım Hilton'u, ben perşembe günü orada olacağım lojmanda oda için haberiniz olsun diye... Otogara inince söyle seni oradan aldıralım dediler, allahım nasıl bir gururum okşandı ama anlatamam koltuklarım arşa değdi öyle bir şey:). 
    Oda arkadaşımı ben seçemeyecekmişim ama eh hadi dedik olsun yahu yeni dostluklar, yeni hayatlara dokunuruz biz de... Bodrumu da Foça gibi düşünerek şampuanımı bile götürmeyi planlıyorum. Marka kısıtlaması vardı Foça'da çünkü:) Head & Shoulders marka şampuan kullanıyorum iyi ki bir de enteresan bir marka kullansam hiç bulamayacağım. O kadar kötü bi durumayım yani hahayt şaka şakka:)
    Yine kendi kendime eğlendim bilgisayarın başında. Böyle fevriii fevri yazı yazmayı da özlememişim desem yalan olur ha. Böyle de iyiydi aslında. Bundan sonra daha bilgilendirici eğlenceli bilgileri paylaşacağıma dair söz vermiştim bu ne böyle insanlar benim hayatımı okumak zorunda mı yahu aaa. Kızdım falan kendime.     Planlar güzel ya işe başlayınca boş vakitlerimde yine birlikteyiz. 
    Ama bi' şey diyeyim mi şimdi sana (bak nasıl da samimi bir çocuk oldum.) Beni kimse özlemezse diye büyük br kaygım var inşallah özlersiniz. Ben mi?? Ben özlerim gibi duruyor ama yorum gelmeyince insan bi kötü oluyor, bi  yalnız hissediyor, bi garip ruh haline giriyor. Bakın oralarda bi başıma olacağım zaten bir de siz vurmayın a blogdaşlarım, a okurlarım, canlarım, cananlarım...
    Küçüklerimin yanacıklarından, büyüklerimin ellerinden öpüp ayrılıyorum.( şş ayrılıyorum dediysem o kadar da değil arada bir girip bakarsınız be, bakarsınız demi, bak paylaşırım bir şey kaçırırsanız yoksa benden söylemesi..)
    Sağlıcakla kalın bak burnum çok akmaya başladı gider ayak grip olacakmışcasınayım şu sıralar:) Dikkat edile yağmurlara ve de yalancı güneşe. 
   En kısa zamanda görüşiciğizz:):)






8 yorum:

  1. özleriz özleriz merak etme :) yerimizede tatil yap madem öyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. staja gidiyorum ama tatile de çeviririm haftanın bir günü;)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. teşekkürleer:) iyi çalışmalar bana o zaman:)

      Sil
  3. Hadi bakalım herşey gönlünce olsun canım. İyi haberlerini bekliyoruz, çok öptüm seni teyzoşum benim:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım canıım:) teşekkür ettim haberleşiriz ilk bir hafta falan hepiniz risk altındasınız. çağla' nın saatlerce bitmeyen lafı sözü sıkabilir:))

      Sil
  4. :) ben de "her şey gönlünce olsun" diyorum :) kopi pest işte :) a bu arada karikatüre çok güldüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehe:) teşekkürler ediyoruum.. k.tür beni de çok güldürdü;)

      Sil

Evet dinliyorum:)