Bizimkiler

3 Haziran 2012

ÇAĞLA MESAİYE BAŞLAR, İŞKOLİK OLASI GELİR

     Merhabalarrr:) Nasılsınız görüşmeyeli blogdaşlarım? Benim keyfim yerinde, şu an lojmanda ranzanın 1. katında oturuyorum hatta sırtım nereye dayanıyor haydi bir tahmin?? Prefabrik müstakil 6 kişilik odamızın duvarına.. Hhahayt evet durum bu. Ama okuldan 6 kız arkadaşımla aynı odadayız, tanıdık bildik simalar kötü giden bir şey yok ( dilimi ısırdım).
Onu bunu geç de ben mesailere başladım biliyor musuuun? 4 te mesaiye başlıyorum kaçta çıkacağım allah kerim gibi bir şey.. Dün mesela 4e geliyordu sabaha karşı lojmana geldiğimde ama yorgunluk bedende sadece.. Mesai arkadaşlarım şeker gibi insanlar... Erdem şefim de öyle. anlatmaya başlayayım mı o zaman? e peeyki başlasın.
31 mayıs perşembe günü bodruma indik. otele geldik. Mesai arkadaşlarımla tanıştım ettim, bir parça bilgi aldım,  üniforma denemeleri için terzide bir uzun zaman harcadık derken saat oldu mu sana ?! geldik lojmana oda ayarladık , uyuduk:)
1 haziran 2012; çoooook yoğundu ilk mesaim:) 450 kişilik Samsung markasının grubu giriş yaptı otele. Lobby bardaydım kasiyer olarak. MICROS adında makineler kullanıyoruz. Adisyonları kayda geçirip resmileştiriyoruz bu şekilde. Şu anda biraz karmaşık görünüyor, ama öğretmekten yılmayan mesai arkadaşlarım sağ olsun kapıcam ben bu işi:) İlk gün Seda hanım ile çalıştık. Gece 3e doğru işi tamamladık. Erdem şef bizi eve bırakacaktı arabasıyla. Golf arabalarına benzeyen beyaz arabalar vardı, misafirleri villalara taşımak amaçlı kullanılan. Onlara binip erdem beyin arabasına yollandık. Arabaya bindik de hatta. Ama yol alamadık:) çünküü benzin bitti:) aradiik seküritiyi:) geldi aldı biri o golf arabalarıyla lojmana kadar gittik komediyiz ha:D
2 haziran 2012 ; Bugün Kadir beyle çalıştık. Pool13 ve Cafecentralda çalıştık. İkisi de boştu yahuu. Ama Kadir beyin öğretiş stilini de beğendim. Farklı bir anlatış tarzı vardı. Pozitif bir iş arkadaşıydı.Otelde Ebru Gündeş konseri olduğu için bütün barlar boştu. Pool13te otel sahibi İskender beyin masası ve animasyoncuların masası hariç kimse yoktu. Öyle olunca 12 gibi bizim işler bitti. Gün sonu işlemlerini de halledip lojmana döndük. Birer çay içtik kadir bey, ilknur hanımla birlikte.
Gençler, orta yaşlılar ( yaşlı yok, yaşlı yokk!) haber vereyim dedim  bir kaç yeni bilgi öğrendim.
Peçeteliklerin, şekerliklerin falan koyulduğu dolaplara Servant deniyormuş ( aaa çok enteresan), ayrıca daa adisyon fişlerine KAPTANORDER,  kaptanorderları misafire imzalatmak üzere önce SÜMEN lerin içine koyup sonra misafir masasına götürüyorlar. Sümen de defter kapağı gibi ama içi yokmuş gibi. off anladınız mı ya ben anlatamadım ki. Neyse hadi çok anlayışlı görünüyorsunuz bugün.
Güzel uyuyun e mi ? İnternet bağlantısına bir zeval gelmediği sürece yazıciğim. Kocaman sarılıyorum hepinizeee:)
**pool13 neden 13? çünkü deniz seviyesinden 13 m. yükseklikte.

6 yorum:

  1. Bana biraz zorlu bir iş hayatı gibi geldi ama bu sektörün olayı bu değil mi? Eğlence sektörü inanılmaz yoğun, zira eğlenmeyi seven bir milletiz :)

    Yine de mutlu gözüküyorsun,umarım böyle de devam eder, kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  2. Kolay gelsin canımcım. Ne güzel anlatıvermişsin.Bir çırpıda.Yeni staj maceranı.Telefonda anlatmayı unuttuklarını yazında tamamlamışsın.Mutlu olmana çok sevindim.Maceranın devamını bu mutlulukla anlatmanı diliyorum.Seni seviyorum ve şimdiden özlemle öpüyorum..:))

    YanıtlaSil
  3. kızım yazını okudum ve kendini ifade edişini pek beğendim . ve senin bu işi yapacağına bir daha inandım. sende kendimi görmeye başladım çünkü bana büyüklerim sen işten korkma iş senden korksun derlerdi bende hep öyle yaparım bilirsin ya asla korkma ,ama sen bu işi aşıyor gibisin .keyfin yerinde işlerin yolunda olsun kızım.

    YanıtlaSil
  4. Teyzoşum benimmmm aferin sana.:))) Günün gününden verimli geçsin inşallah canım benim. Gelecekteki yaşamına katkılarda bulunacak deneyimler kazandırsın sana.Beden yorgunluğu nedir ki dinlenirsin geçer gider. Yüzün hep gülsün kendine iyi bak çok öptüm tatlım.

    YanıtlaSil
  5. Xavi Gerad Jude Am. Aiicco Sigorta plc temsilcisi. Biz 3% geri ödeme oraninda kredi sunuyoruz. Bu (CEO) e-posta adresine bizimle irtibata ilgilenen varsa: xavigeradloanfirm@yahoo.com
    Sadece Aiicco sigorta plc izin alir 20 yas üzeri edin.
    Bireysel Krediler Yatirim.
    Isletme Kredileri Yatirim.
    Konsolidasyon Kredi.
    Insaat Krediler.
    Bir veya ödeme yasindaki seçin.
    Plan kapsaminda aylik ve yillik ödemeler arasinda seçim yapin.
    Esnek kredi kosullari.
    Yil 5000 8000.000.00 Euro kadar kredi yok.
    Firmamiz Güvenilir, Verimli, hizli ve dinamik bir islemdir. Bize bugün.SR GERAD JUDE Yatirim plc: Yanitlar Isim gönderilmesi gerekmektedir. E-posta: xavigeradloanfirm@yahoo.com

    YanıtlaSil
  6. İş Planlama, Ticari ve Kalkınma Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kuruluşlar için yıllık düşük faiz oranına sahip Konut Yeniden Finansman Kredileri gibi geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunuyoruz. Genel Kredi programımızla aileniz için en iyisini alın ve hayallerinizdeki eve sahip olun. İlgilenen adayların bizimle iletişime geçmesi gerekir
    Yalnızca WhatsApp: {+ 44} 7480 729811
    Tel .... {+ 44} 7480 729811
    E-posta: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

    YanıtlaSil

Evet dinliyorum:)