Bizimkiler

14 Haziran 2012

BODRUM BODRUM

Naber? Hava nasıl sıcak Bodrum' da klimasız bir hayat düşünülemez yahu. Bu hafta sabah 9 aksam 6 çalışıyorum. Dün arkadaşlarla denize gittik 8den sonra off çılgındı amaa. Gölköy diye bir yer var otele yakın oraya gidiyoruz 5 dakika yaa denize iskeleler kurmuşlar hoştu iyiydi güzeldi.
Haziran 16 da büyük bir grup gelecek otele 6 gün kalacak ama herkesin dilinde yahu bir tırsmadım değil yani. Allahıım sağ çıkabilecek miyiz.? Hadi biz muhasebedeyiz de bir nebze daha iyi her şey. F & B (food&beverage) de çalışanlara tüm izinler ibdaaal psikolojisini yerleştirmişler adamlar perişan olmaya endekslendiler. Geçenlerde de 3 günlük bi grup gelmişti bayağı bi hırpalanmıştık. Bu günlerde İspanyollar var otelde her şey free adamlara import bir kaç içki bile!! Yiyorlar içiyorlarmış. Bugün galaları var Mustafa Sandal gelecek bakalım  bu gece tüm sandallar bizimle olsun diye bir espri yapayım mı? Hmm peki tamam geri aldım.
Bir kaç gün önce zaten kredi kartıyla ödeme yaptılar, günsonu raporu almayı unutmuşum sabah kendimi muhasebede buldum:D Hey yarebbiiym!!
E haydi bir kaç fotoğraf da koyayım da belki özlenmişimdir =)
Denize girdik hehey sezon açılsınn!

Ece, Çağla D. , Çağla B.(ben)

2 Çağla kahvaltı masasında

9 yorum:

  1. Oh oh iyi dinlenceler.Sefanız bol olsun.Ama çalışmasızda olmaz tabi.Gözünüzü korkutmayın.Bunlar da gelir gider canım:))Öptüm canım..

    YanıtlaSil
  2. Güneş Ahatoğlu14 Haziran 2012 16:35

    Şekerim eğlenceniz bol olsun. Çalış çalış bi yere kadar zaten :) bo fotolar da harika ama ben 4 gözle üniformalı halini de bekliyorum haberin olsun :) Çok çok öptüm. Belki özlenmişimdir deme her daim özlenensin canım bnm :))

    YanıtlaSil
  3. Özlendin tabi ki de teyzoşum benim.Arada eğlence de iyi gider yani!!! Hem kolay gelsin hem de iyi eğlenceler canım benim.

    YanıtlaSil
  4. Tatil Günümüz Gelsede Bizlerde Denize Gitsek.
    Bize Deniz Uzak Kalıyor o yüzden yıllık izinlerde ancak gitiyoruz.

    YanıtlaSil
  5. offf cok ozledimm :(
    takibindeyim
    beklerrm
    belleeamie.blogspot.co.uk

    YanıtlaSil
  6. Xavi Gerad Jude Am. Aiicco Sigorta plc temsilcisi. Biz 3% geri ödeme oraninda kredi sunuyoruz. Bu (CEO) e-posta adresine bizimle irtibata ilgilenen varsa: xavigeradloanfirm@yahoo.com
    Sadece Aiicco sigorta plc izin alir 20 yas üzeri edin.
    Bireysel Krediler Yatirim.
    Isletme Kredileri Yatirim.
    Konsolidasyon Kredi.
    Insaat Krediler.
    Bir veya ödeme yasindaki seçin.
    Plan kapsaminda aylik ve yillik ödemeler arasinda seçim yapin.
    Esnek kredi kosullari.
    Yil 5000 8000.000.00 Euro kadar kredi yok.
    Firmamiz Güvenilir, Verimli, hizli ve dinamik bir islemdir. Bize bugün.SR GERAD JUDE Yatirim plc: Yanitlar Isim gönderilmesi gerekmektedir. E-posta: xavigeradloanfirm@yahoo.com

    YanıtlaSil
  7. şuan tatil bitmek üzere bizler hala iş başındayız seneye artık tatile cıkarız inş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah, benim için de bitti tatil ne yazık ki. okulum açıldı ama bir süre daha deniz sezonu devam ediyor.

      Sil
  8. İş Planlama, Ticari ve Kalkınma Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kuruluşlar için yıllık düşük faiz oranına sahip Konut Yeniden Finansman Kredileri gibi geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunuyoruz. Genel Kredi programımızla aileniz için en iyisini alın ve hayallerinizdeki eve sahip olun. İlgilenen adayların bizimle iletişime geçmesi gerekir
    Yalnızca WhatsApp: {+ 44} 7480 729811
    Tel .... {+ 44} 7480 729811
    E-posta: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

    YanıtlaSil

Evet dinliyorum:)