Bizimkiler

29 Nisan 2013

KAHKAHANIN KABAK TADIYLA İMTİHANI

 
 
Merhabayın efenim,
Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden, akranlarımın yanacıklarından öptüm.
*
Yahu bu öpme olayları çok canımı sıktı geçenlerde. Uzun zamandır görmediğim( görmemekten dolayı duyduğum en ufak bir sıkıntı yok aslında zamanında nasıl bi baydıysa arkadaş) eski bir arkadaşımı gördüm. Merhabalaşırken bi öpüşme seansı, vedalaşırken bir ayrı seans... Bu nedir? Türklerin bu sevgi dolu adetleri bazen boğucu oluyor. Bir kere öptük birbirimizi tam yerleştim sandalyeme rahatladım, haydaaa bu sefer de gidiyor haydi görüşürüz, selam söyle, kendine iyi bak vs...
Artık gelene kadar nasıl bir dolmuşsan, yanımda hepsini boşaltıp öyle gidiyosun!...
*
Finallerim yaklaşırken hala bir tane vize notumun açıklanmaması bazen sıkıntı yaratabiliyor. Heyecanı ben sınavdan en fazla 10 gün sonraya kadar yaşamayı seviyorum. Sonrasında büyük sıkıntı oluyo :)
*
Staj formlarımı verirken öğrenci işlerinin bana " Staj başlangıç tarihini 1 haziran yazmışsın. Bütünlemelere girmeyecek misin?" diye sormasına ne diyeceksin peki... Sanki büt'ler bahar şenlikleri kapsamındaki bir eğlenceymiş gibi... Hallaaaam yeaaaaa!!!
*
Kendime yaptığım yapacağım en hayırlı yatırımı yapmaya en sonunda geç de olsa başladım. İngilizce konuşacak bir kişiyle tanıştım (TOEFL dan 95 almış vaov!) haftada 3-4 gün yanına gidiyorum resepsiyon İngilizcesi ve günlük konular hakkında sohbet ediyoruz. İlerleme görüyorum konuşmamda süper!
*
Kilo vermenin hiç bu denli sıkıntı yaratabileceğini düşünmemiştim, çok kızgınım. Yaklaşık 11 kilo verdim ve en sevdiğim hiç bir eteğim efendime söyliyim şortum oluyor. Yazın alnı gabağında hala kota talim ediyorum. Bir yaz alışverişi yapasım var.
*
Haftada 2 gün 1'er saat pilates kursum var, vücuda muhteşem iyi geliyor, deli sıkılastırıyo kızlar deneyin.
*
Bir de şu şarkıya bayılıyorum.
 
 
 
20 DOLLARS IN MY POCKET
 

9 yorum:

  1. ahahha resim iyimiş :d
    eee türk'üz öpeceğiz tabii :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ismail yk gibi takılacağız artık:) şappur şuppur

      Sil
  2. Aynen canım şu şapur şupur vaziyetleri benide sıkıyor.Çok özlem duyulan kişiler haricinde saçma bile geliyor.Kıyafet konusunda ise yenilerine sağlık diyorum.İnşallah en kısa zamanda mesala haftaya:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyyy çok heyecanlandım şimdii.. hemen gel hemencecik, yatalım kalkalım gelmiş ol yatıyorum ben hemen:):)

      Sil
  3. Güzel bir paylaşım.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir paylaşım olmuş.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir paylaşım olmuş.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Berhudar olasım yavrukuş :) anneciği de selamlar seninle iftihar ediyor olmalı.

    YanıtlaSil

Evet dinliyorum:)