Bizimkiler

18 Mart 2012

18 MART 1915...



Bugün Çanakkale' min kurtuluş günü hepimizin bildiği üzere. Bir Çanakkaleli olarak hislerimi yazmak istedim. Önderimiz , örnek aldığımız büyük insan Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesinde dünyanın her yerinde göğsümüzü gere gere dolaşabiliyoruz. Soyadlarımız Türkçe babalarımız Türk... Çanakkale' de basılan her toprakta bizim onurumuz için savaşmış Mehmet' lerimizin kanları var. Onlara karşı Türk gençliği olarak çok da sağlam bir Türkiye profili oluşturamadık o günden bügune ama yine de hala ülkesi için bir şeyler yapma gayesinde olan bir gençlik de mevcut. Atamız bu toprakları bizlere Türk gençliğine emanet etmiş ama acaba üzerimize düşeni yapabiliyor muyuz? Yoksa etliye sütlüye bulaşmayan , kendi hayatına bakan insanlar mı olmaya başladık buna tam karar veremiyorum ama en azından sosyal paylaşım sitelerinden bugün gördüğüm kadarıyla tam da umursamazlığa yenik düşmemişiz daha.. Bu da umut verici.
   Bugün Altın Horoz Tiyaro Topluluğu' muzun erkek oyuncuları bu güne özel asker kıyafetleri giyerek Foça' da bir gösteri organize ettiler. Fotoğraflarını aşağıda yayınladım. Gurur duydum harikasınız çocuklar!





5 yorum:

  1. Sizleri alkışlıyorum Gençler.Atamız bu vatanı boşuna sizlere emanet etmedi.O kadar şehit kanı boşa akmadı. Farkındalığınız diğer Türk gençlerine de örnek olur inşallah..

    YanıtlaSil
  2. Bizlerle paylaştığın için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumunuz için teşekkürler:) her zaman katıldığım veya çevremde düzenlenen etkinlikleri sizlerle paylaşacağım takibiniz beni mutlu etti:)

      Sil
  3. Paylaşımın için teşekkürler bu davranışının hepimize örnek olması dileğiyle...

    http://amareteipsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler yorum bıraktığın için :)

      Sil

Evet dinliyorum:)