Bizimkiler

25 Haziran 2012

KAŞ İLE GÖZ ARASI...

Başlığın amacı zamanın çok hızlı akışın dokundurmadır.. Özledim bee valla da billa da  özledim. Hem blogumu, bloggerları, seviyeli konuşmaları, söz sanatlarını, eğitimli insanlarla bir şeyler paylaşmayı, nokta, virgül kullanmayı özledim.
Rahatım yerinde kasiyerlik kıyak iş ama barlardaki insanlar, çalışanlar komiler, barmenler, garsonlar, şefler bin beter ediyor insanı. Sıcak tepemde hop hop hopluyor zaten, deniz seviyesinin altındaki insanların yanında deniz kenarında denize hasret kalıyorum. Enteresan şahsiyetlerin üzerimde hakimiyet kurma çabaları falan var, hissediyorum.. Yerler mi uleeeyn sen kimsin diyeceğim ah şu stajım bir bite de size diyeceğim bir iki sözüm var. Evli şeflerin eşleriyle konuşacağım alıp karşıma diyeceğim ki bunu boşa kızım bak al aklını başına bu sektör kötü sen kolla....
Ne ise yahu... Beach Club' tayım 10 gün kadar oldu. Günlük kullanım kartları satıyoruz günübirlik gelenlere. Çok karışıyor işler bu günlük kartlar sayesinde de bir şekilde toparlıyoruz sanırım:) Geçenlerde Tuğçe Kazaz  gelmiş locaya da göremedim yahu kızı bir... Ayrılamadım ki iki dakika:)
Sabah shiftine geçtim bu arada, insan gibi yaşıyorum ya 6 bucukta işim bitti mi doooğru denize arkadaş. Keyfime değmeyin neydi  öyle o gece 2 lerde gelmeler falan moron gibiydik:)
Geçen postumda bahsettim mi bilmiyorum ama bir kaç hafta önce Seda ve Erdoğanla Gölköy' e kahvaltıya gitmiştik. Erdal Özyağcılar' la fotoğraf çekildik. Adam bir parça kaprisli geldi bana ama bir hoşnutsuzluk bir begenmeme halleri havada uçuyordu. Bakın bu da fotoğrafımız:)
Yorumsuz bırakıyorsunuz ya hayal kırıklığı olmuyor değil yani:) Ne ise her birinizi ayrı ayrı kucakladım sağlıcakla kalın:)

6 yorum:

  1. sahiden kaprisli mi ya? hep dedem kadar sevimli, kaprissiz bi adam olarak canlanırdı gözümde. özellikle elveda rumeli'en sonra..üzüldüm bak(:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de öyle beklemiyordum canım ya ama şaşırttı adam bizi:) yine dış görünüm itibariyle bir dedemsi havası bir beyaz saçı ile sempatik:)

      Sil
  2. Kaş ile göz arası döktürmüşsün yine.Bizde seni ve maceralarını anlatmanı özledik:)) Yazını büyük babanla birlikte okuduk.Baya duygulandı.Mutlu mutlu yazmış dedi.Erdal Özyağcılar için de Sanatçı ya ondan kapris yapmıştır,ama fotoğrafta cici kızlarımın yanında kapristen eser kalmamış ,deyip gülüştük.Maceralarını sabırsızlıkla bekliyoruz.Öpüldünnnnnn:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlim öpüyorum ikiniz de..:) e tabi beyefendi ünlü ya kapris de ün ile birlikte gelen bir alışkanlık sanırım:)

      Sil
  3. İşin başından aşkın anlattığın kadarı ile ama yaşam bir koşuşturma değil mi zaten canım benim. Denize yakınsın hiç değilse maviliklere bırakırsın yorgunluk ve gerginliklerini. Enteresan şahsiyetlerin enteresan çabalarına kaprislere de fazla takılma tatlım,hayatın bir yerine hep karşımıza çıkarlar önemli olan onları kafaya takmamak, takılıp orda kalmamak.Kolay gelsin ve iyi eğlenceler sana canım benim biz de seni çok özledik çok öpüyoruz seni:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teyzem ya deniz de olmasa otomatiğe bağlıycaz burda tek atraksiyonumuz denize gitmek şu an için canlı bir gece hayatı var diye duyduk bodrumda ama henüz 11 bucuktan sonrasınd uyanık kalamadıgımız için o geceler yok :D

      Sil

Evet dinliyorum:)