Bizimkiler

5 Ekim 2012

AYAĞINIZ ALIŞSIN ABLA...

Bu çocuk gibiyim yahu cidden:) Her halta gülesim geliyo herr akşam okey oynuyoruz bir şeysine kazanıyoruz da niholay... Okul bile kendine alışamamış durumda zaten  bi gidiyoruz 3 gün gitmiyoruz hoca gelmez bilmem ne olaz falan bi ayağımız alışamadı... Bi rusça her zamanki gibi asla ve asla aksamıyor şaka gibi..

Ev arkadaşım yenilendi genşllerrr! Fotoğraflayalım hemmen madem kii.
Bu bir yarısı diğer yarısını da koyarız zamanı gelince:) Adı da Çağla heaa iyi bulduk birbirimizi bu kez... Yemekler poğaçalar börekler gırla yehha severizhamurişini.com ..

TANTITONI DEN ALDIĞIM KEK KALIPLARI VE BEN

ÇAĞLA NIN JENGA İLE SINAVI

BENİM SINAVIM...

KEKİN İLK AŞAMASI

KEKLER FIRINA GİRMEDEN...

BÖREK İN SON HALİ..
Besimiz yerinde kurbana çok sağlam hazırlanıyoruz gençler aklınızda bulunsun her gün yağlanıyoruz;) Geçenlerde 8D filme gittim bu arada YKM Konak ta. Tavsiye ediyorum şiddetle 5 dk sürse de on numaraydı çok eğlendim stres mtres kalmadı. Eski Foça dan bildirdim bu kez... Öpücüklerimi yolluyorum sevenlere özleyenlere kendilerinize iyi bakınız efenim.

3 yorum:

  1. Gençleri bilmem ama ben çok güldüm eğlendim teyzoşum. Anlatım, aktarım muhteşem.))) Ellerinize sağlık afiyet olsun bu arada hamarat kızlar.

    YanıtlaSil
  2. ŞŞŞŞŞT gençler kendinizi şu hamur işlerine fazla kaptırmayın.Yağ olarak oraya buraya yapışırlar malum.Özlemle öpüldüüüüün:)))

    YanıtlaSil
  3. İş Planlama, Ticari ve Kalkınma Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kuruluşlar için yıllık düşük faiz oranına sahip Konut Yeniden Finansman Kredileri gibi geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunuyoruz. Genel Kredi programımızla aileniz için en iyisini alın ve hayallerinizdeki eve sahip olun. İlgilenen adayların bizimle iletişime geçmesi gerekir
    Yalnızca WhatsApp: {+ 44} 7480 729811
    Tel .... {+ 44} 7480 729811
    E-posta: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

    YanıtlaSil

Evet dinliyorum:)